Power users

Beschikbaar voor: Lite Classic Pro

In dit artikel wordt algemene uitleg en informatie gegeven over power users.

In dit artikel:
> Wat is een power user?
> Hoeveel power users heb ik nodig?
> Hoe maak ik van een personeelslid een power user?
> Hoe vermeerder of verminder ik het aantal power users in mijn Rentman licentie?
> Veelgestelde vragen
-

Wat is een power user?

Alleen power users hebben volledige rechten en toegang in Rentman. Alleen zij kunnen:

• Projecten maken, bewerken en verwijderen
  • Facturen, contracten en offertes maken, bewerken en verwijderen
  • Facturen exporteren, betaalherinneringen sturen en betaalstatussen wijzigen
  • De personeelsplanning aanpassen en personeelsleden toevoegen
  • Personeel uitnodigen, planning e-mails sturen
  • Toegang tot de configuratiemodule om geavanceerde instellingen aan te passen

Let op: Lees de Veelgestelde vragen voor een lijst van rechten die je hebt als je geen poweruser bent.

Hoeveel power users heb ik nodig?

Het aantal power users dat je nodig hebt hangt af van of zij de bovengenoemde rechten en toegang nodig hebben voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Gebruikers die deze rechten niet nodig hebben kunnen toegevoegd worden aan projecten als personeelsleden. Deze accounts zijn gratis, en kunnen worden toegevoegd door een power user. Lees dit artikel om te zien hoe je personeelsleden toevoegt.

Hoe maak ik van een personeelslid een power user?

1. Ga naar de Medewerkers module.
  2. Selecteer Select.png een medewerker en klik op het Bewerken Bewerken_klein.png icoon.
  3. Onder Logingegevens > Gebruikersrol, selecteer Power user uit het uitvouwmenu.
  4. Sla je veranderingen op Opslaan.png.

Hoe vermeerder of verminder ik het aantal power users in mijn Rentman licentie?

Lees hiervoor ons uitgebreid artikel over deze kwestie.

Veelgestelde vragen

Kan ik een power user ook voor korte tijd instellen?
Ja, dit kan (minimaal één maand), bijvoorbeeld tijdens een drukke periode. Wanneer je de power user niet meer nodig hebt, kan je het aantal powerusers simpelweg weer verminderen.

Ik ben geen power user. Welke functies zijn voor mij beschikbaar?

• Projecten
    • Toegang tot de projectmodule, en de lijst van projecten met informatie in de widgets
  • Agenda
    • Zie de planning van andere personeelsleden en verander jouw beschikbaarheid en die van iemand anders.
  • Magazijn
    • Voeg materiaal toe aan een project en stel de prijs in
  • Statistiek
  • Verzonden berichten
  • Persoonlijke informatie aanpassen
  • Werkplaats
  • Urenregistratie
  • Taken
  • Materiaal
  • Contacten
  • Personeel
  • Voertuigen