Upgraden of downgrade je licentie

In dit artikel leggen we uit hoe je je Rentman licentie kan upgraden of downgraden.

In dit artikel:
> How kan ik mijn licentie upgraden?
> Hoe kan ik mijn licentie downgraden?
> Wat gebeurt er wanneer ik mijn licentie downgrade?
> Wanneer en hoe gaat mijn nieuwe betalingstarief in?
-

Hoe kan ik mijn licentie upgraden?

1.

Ga naar Configuratie -> Licenties.

2. Klik op Upgraden.png Upgraden .
3. Controleer jouw bedrijfsgegevens, en klik op Volgende_stap.png Volgende stap om door te gaan.
4. Kies de licentie waarnaar je wilt overstappen, en vul in of je extra power users en/of extra schijfruimte wilt.
5. Klik je op Volgende_stap.png Volgende stap.
6. Controleer of vul je betaalgegevens in, en klik op Volgende_stap.png Volgende stap.
7. Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden, en klik op Activeren.png Activeren.
8. Wanneer je onopgeslagen data hebt, sla deze eerst op Opslaan.png.

9.

Herlaad de pagina om Rentman te herladen.

Hoe kan ik mijn licentie downgraden?

1. Ga naar Configuratie -> Licenties.
2. Klik op Upgraden.png Upgraden .
3. Controleer jouw bedrijfsgegevens, en klik op Volgende_stap.png Volgende stap om door te gaan.
4. Kies de licentie waarnaar je wilt overstappen, en vul in of je extra power users en/of extra schijfruimte wilt.
5. Scroll naar beneden en controleer welke stappen je moet ondernemen vóórdat je kan overstappen van licentie.
6. Door de pijl naast de te ondernemen acties aan te klikken, ga je direct naar het onderdeel waar je de actie moet ondernemen.
7. Wanneer je alle benodigdge aanpassingen hebt gedaan, klik je op Volgende_stap.png Volgende stap om door te gaan.
8. Controleer of vul je betaalgegevens in, en klik op Volgende_stap.png Volgende stap.
9. Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden, en klik op Activeren.png Activeren.
10. Wanneer je onopgeslagen data hebt, sla deze eerst op Opslaan.png.

11.

Herlaad de pagina om Rentman te herladen.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn licentie downgrade?

Wanneer je downgrade van Pro naar Classic:

Moet je het volgende verwijderen:
  • Subprojecten
  • Inhuurprojecten


Wanneer je downgrade van Classic naar Lite:

Moet je het volgende verwijderen:
  • Medewerkers
  • Voertuigen
Wordt het volgende automatisch verwijderd:
  • Taken
  • Planning van medewerkers en voertuigen
  • Gebruikersrollen
  • Urenregistratie

Wanneer en hoe gaat mijn nieuwe betalingstarief in?

Na het downgraden van je licentie:

Wordt het prijsverschil verrekend op je volgende factuur na het downgraden.

Na het upgraden van je licentie:

Wordt dezelfde avond een nieuwe factuur verstuurd.

Tip: Voor de precieze verschillen tussen de licenties, zie onze website. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.