September 2017 - Update week 36

Nieuw in Rentman: Meerdere updates personeelsplanner

Versie: F31 / B33. Je huidige versie vind je in het uitklapmenu onder je gebruikersnaam.

Let op: Wij updaten niet alle accounts tegelijk. Het kan daarom een paar dagen duren voordat de updates voor jouw account beschikbaar zijn. Meer over hoe wij onze software updaten.

check-small.png Lijst van ontvangers in e-mail module

Wanneer je bonnen verstuurt naar meerdere ontvangers vanuit het nieuwe e-mailscherm (die we twee weken geleden introduceerden) kun je nu een lijst zien van alle ontvangers per email. Klik op voorbeeld naast het invoerveld voor e-mailadressen om het overzicht te openen.

check-small.png Materiaal sorteren op bonnen en offertes

Je kunt nu bepalen in welke volgorde materialen op je bonnen en offertes komen te staan. Voor de sortering hebben we meerdere keuzes toegevoegd in de template editor. Deze kun je selecteren bij het bewerken van het 'Module materiaal' blok.

Updates in personeelsplanner

check-small.png Beschikbaarheid vastzetten in personeelsplanner

Je kunt de beschikbaarheid van je medewerkers vastzetten in de personeelsplanner. Hiermee kun je de beschikbaarheid van meerdere medewerkers zien terwijl je meerdere functies inplant. Je hoeft zo niet herhaaldelijk te klikken om hetzelfde overzicht te krijgen.

Een bijkomend voordeel is dat de personeelsplanner minder berekeningen hoeft te maken en daardoor een stuk sneller werkt wanneer je meerdere medewerkers plant.

check-small.png Verwijder ongeplande functies uit je overzicht

Unplanned_functions.png  →  Unscheduled_functions.png

Onlangs hebben we een kolom toegevoegd die al je ongeplande functies toont in de planner. Je kunt deze functies nu ook verwijderen zodat deze lijst niet overvol raakt.

check-small.png Voeg een bericht toe aan je uitnodigingen

We hebben een tekstvak toegevoegd wanneer je uitnodigingen uitstuurt. Hiermee kun je nu een bericht toevoegen in de email die verzonden wordt.

check-small.png Set availability and reservation times for multiple crew members

Je hebt nu meer overzicht en controle over de beschikbaarheid en reserveringen van je medewerkers. Wanneer je een periode selecteert in de onderste tijdlijn van de personeelsplanner opent er een scherm waarin je de tijden kunt specificeren. Ook kun je hierin aangeven voor wie de geselecteerde beschikbaarheid of reservering van toepassing is.