Augustus 2017 - Update week 34

Nieuw in Rentman: Meerdere bonnen tegelijk mailen

Versie: F28 / B30. Je huidige versie vind je in het uitklapmenu onder je gebruikersnaam.

Let op: Wij updaten niet alle accounts tegelijk. Het kan daarom een paar dagen duren voordat de updates voor jouw account beschikbaar zijn. Meer over hoe wij onze software updaten.

check-small.png Vernieuwde email functies voor groepen en contactpersonen

Het versturen van emails in Rentman is een stuk eenvoudiger geworden. Je kunt nu meerdere bonnen tegelijk sturen.

Wanneer je, bijvoorbeeld, meerdere call sheets wilt verzenden kun je dat nu tegelijk doen voor alle geplande medewerkers op een project. Alle bonnen worden in een aparte email verzonden en enkel naar ontvangers die gelinkt zijn aan het project.

Voorbeeld: Wanneer je meerdere bonnen aanmaakt en verstuurd kun je nu de groep geplande medewerkers selecteren. De bonnen worden alleen gestudeerd naar de relevante medewerkers. Stel je hebt een call sheet gemaakt en verstuurd voor project A en B. Een medewerker die alleen op project A gepland staat zal enkel de email ontvangen met call sheet voor Project A en niet degene voor B.

Het is nu ook simpeler om ontvangers toe te voegen door te zoeken. Wanneer je begint met typen geeft Rentman automatisch relevante suggesties.

check-small.png Toon ongeplande functies in personeelsplanner

We hebben een nieuwe knop en overzicht toegevoegd waarmee je direct kunt zien welke functies nog niet ingepland zijn. Dit zijn functies die geen geplande periode hebben, maar enkel een tijdsduur toegekend.
Om de ongeplande functies te zien klik je op de Unplanned_functions.pngongeplande functies knop. In de lijst die opent zie je de functies die nog gepland moeten worden. Door deze functies in de planner te slepen kun je er een medewerker op plannen.

check-small.png Meerdere labels tegelijk toevoegen

Het is nu mogelijk om labels aan meerdere items tegelijk toe te voegen. Dit kan voor al je database items, dus contacten, materiaal, projecten etc..

Zo werkt het: Selecteer de gewenste items > More.PNG Meer Acties > Labels toevoegen

check-small.png Meer toevoegingen en updates

• Verschillende verbeteringen doorgevoerd om Rentman op kleinere schermen te gebruiken.
  • Notificaties in de app werken weer volledig.
  • Je kunt een kolom met serienummers toevoegen in de materialenmodule.
  • De beschikbaarheid van materiaal wordt nu direct geupdate wanneer je materiaal uit een project verwijdert.
  • Weekenden zijn nu grijs gemarkeerd in de personeelsplanner.

check-small.png Gepland

De statistiekmodule zit momenteel in de afrondende fase. We zijn de module momenteel aan het beta-testen. Met de hulpzame feedback die we ontvangen kunnen we de statistieken verbeteren voor de implementatie naar alle accounts.