Wijzig of reset je wachtwoord

In dit artikel leggen we uit hoe je jouw en andermans wachtwoord kan veranderen of resetten.

In this article:
> How verander ik mijn eigen wachtwoord?
> Hoe verander ik het wachtwoord van iemand anders?
> Hoe reset ik mijn eigen wachtwoord?
> Gerelateerde vragen
-

Hoe verander ik mijn eigen wachtwoord?

1. Log in bij Rentman.
2. Klik op je gebruikersnaamSelect_account_name.png rechtsboven in het scherm.
3. Klik op Key.png Gegevens bewerken.
4. Onder Logingegevens, klik Wachtwoord_wijzigen.png Wachtwoord wijzigen.
5. Vul beide velden in.
6. Klik op Opslaan Opslaan.png om je nieuwe wachtwoord op te slaan.

Hoe verander ik het wachtwoord van iemand anders?

1. Ga naar de Medewerkers module.
2. Dubbelklik de medewerker wiens wachtwoord je wilt wijzigen.
3. Onder Logingegevens, klik Wachtwoord_wijzigen.png Wachtwoord wijzigen.
4. Vul beide velden in
5. Klik op Opslaan Opslaan.png om je nieuwe wachtwoord op te slaan.

Let op dat de medewerker geen melding ontvangt van de verandering van zijn of haar wachtwoord.

Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Let op: Gebruik altijd je gebruikersnaam, en niet je e-mailadres, om in te loggen.

1. Wanneer je dat nog niet bent, log uit van je Rentman account.
2.

Op het login scherm, klik op Wachtwoord vergeten?

3. Vul het email adres in dat je gebruikt voor je Rentman account. Je ontvangt nu een e-mail met verdere instructies voor het resetten van je wachtwoord.
4. Open de email en klik op de link om te beginnen met het resetten van je wachtwoord.

Gerelateerde vragen

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten, hoe kan ik deze weer vinden?

1. Vraag een collega met een Rentman account om naar de Medewerkers module te gaan.
  2. Laat hen dubbelklikken op jouw naam.
  3. Je gebruikersnaam staat vermeld onder Logingegevens.

Wanneer je geen collega hebt die kan inloggen bij Rentman, neem contact op met onze support.