Activeer je Rentman account

Als je Rentman wilt blijven gebruiken nadat je proefperiode is afgelopen, moet je je account activeren. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

In dit artikel:
> Hoe activeer ik mijn Rentman account?
> Verwijder of behoud je proefperiode data
> Veelgestelde vragen
 -

Hoe activeer ik mijn Rentman account?

1. Klik op je gebruikersnaamSelect_account_name.png rechtsbovenin het scherm, en klik op activate.png Rentman 4G Activeren.
2. Controleer jouw bedrijfsgegevens, en klik op Volgende_stap.png Volgende stap om door te gaan.

Het BTW nummer moet het identificatienummer van jouw bedrijf bevatten voor belastingdoeleinden (dit kan ook een GST nummer zijn). Als je geen BTW nummer hebt, selecteer dan het blokje Check.png onder het invulveld.

3. Kies jouw gewenste licentie. Je licentie bepaalt welke functionaliteiten er voor jouw bedrijf beschikbaar zullen zijn in Rentman. Zie onze website voor een overzicht van de functionaliteiten per licentie.
4. Vul in of je extra power users en/of extra schijfruimte wilt. Je kan dit aantal altijd nog aanpassen nadat je je account hebt geactiveerd. Lees ons artikel over power users voor meer informatie.

Wanneer je een hogere licentie van Rentman hebt geprobeerd dan degene die je activeert, kan het nodig zijn om enkele stappen te doorlopen vóórdat je je account kan activeren. Lees ons artikel over het downgraden van je licentie voor meer informatie hierover.

4. Wanneer je alle benodige stappen hebt genomen, klik je op Volgende_stap.png Volgende stap.
5. Controleer of vul je betaalgegevens in, en klik op Volgende_stap.png Volgende stap.
6. Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden, en klik op Activeren.png Activeren.
7. Wanneer je onopgeslagen data hebt, sla deze eerst op Opslaan.png.

8.

Herlaad de pagina om Rentman te herladen.

Bedankt voor het activeren van je Rentman account!

Verwijder of behoud je proefperiode data

Nadat je je account hebt geactiveerd, heb je twee opties m.b.t. je database uit de proefperiode:

Wanneer je kiest voor Behoud huidige data, blijft je database bestaan.

Wanneer je echter kiest voor Proefperiode database legen

• Behoud je onder andere de volgende instellingen:

Templates
Briefpapier
Betalingsinstellingen

• Worden alle database items geleegd, waaronder:
Materiaal
Contacten
Projecten
Afspraken
Notities en taken

Waarschuwing: Het legen van je database is onomkeerbaar. We kunnen jouw data niet herstellen nadat je voor deze optie gekozen hebt.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn eerste factuur?
Normaal gesproken ontvang je je eerste factuur de dag nadat je je account hebt geactiveerd, afhankelijk van je licentie, het aantal power users, en de betalingstermijn die je hebt geselecteerd.

Kan ik mijn licentie aanpassen nadat ik mijn account heb geactiveerd?
Ja, je kan je licentie op elk gewenst moment aanpassen. Lees hiervoor ons artikel over het upgraden en downgraden van je licentie.