Overige kosten

Beschikbaar voor: Lite Classic Pro

In dit artikel leggen we je uit hoe je overige kosten kunt toevoegen aan je project. Overige kosten zijn bijvoorbeeld kosten voor hotelovernachtingen of kosten die je in rekening brengt voor kwijtgeraakt of defect materiaal.

Overige kosten toevoegen

Overige kosten voeg je als volgt toe aan je project:

1. Open een project en ga naar het tabblad overige kosten.
2. Klik op de toevoegen_button.png knop om de overige kosten toe te voegen. Je geeft hier de naam van de kosten op (bijvoorbeeld 'Kosten hotelovernachting'), de inkoop- en verkoopprijs en eventueel verdere details.

Overige kosten die je eerder hebt ingevoerd kun je bewerken door op de  Bewerken.PNG knop te klikken.

Kosten kwijtgeraakt of defect materiaal toevoegen
Tijdens het uitvoeren van een project kan het voorkomen dat materiaal kwijtraakt of kapot gaat. De kosten hiervoor kun je doorberekenen aan de klant en worden toegevoegd als overige kosten. Bij het terugboeken van je materiaal in de magazijnmodule kun je artikelen als defect of kwijtgeraakt aanmerken.