Juli 2017 - Update week 27

Nieuw in Rentman: Projectprijs vastzetten, Kortingen automatisch berekenen, Subprojecten overzichtelijker.

Versie: F21 / B22. Je huidige versie vind je in het uitklapmenu onder je gebruikersnaam.

Ons productteam update Rentman regelmatig met nieuwe functionaliteiten en bug fixes. Je leest hier wat we hebben aangepast in de laatste update.

Let op: Wij updaten niet alle accounts tegelijk. Het kan daarom een paar dagen duren voordat de updates voor jouw account beschikbaar zijn. Meer over hoe wij onze software updaten.

check-small.png Projectprijs vastzetten en kortingen automatisch berekenen

In het financiële overzicht van je project kun je nu de prijs vastzetten en kortingen invoeren. Wanneer je de prijs vastzet zullen aanpassingen die je in je project maakt geen invloed hebben op de totaalprijs. Zodra je de prijs vastzet kun je geen aanpassingen aan de totaalprijs meer maken.

Kortingen werken nu beide kanten op. Wanneer je de prijs aanpast in een van de velden van je financiële overzicht berekend Rentman automatisch het kortingspercentage. Dit is handig als je een mooi afgeronde prijs wilt tonen op je offerte en factuur.

check-small.png Status van subprojecten Sub_projects.png

We hebben icoontjes toegevoegd die het duidelijker maken dat je project subprojecten bevat. Ook is het nu aangegeven wanneer de status van je subproject in optie (oranje) staat of geannuleerd (doorgestreept) is.

check-small.png Andere aanpassingen

• Reparaties heet voortaan Werkplaats in je linkermenubalk. Hieronder vind je zowel reparaties als keuringen.
  • Je kunt nu scrollen in uitklapmenu's wanneer je scherm te kort is om alle inhoud weer te geven.
  • Door op het Rentman logo linksboven te klikken kun je de navigatiebalk in en uitklappen.
  • Meerdere snelheidsverbeteringen in de personeelsplanner.