Vervallen en geplande functies

Overzicht van Rentman 3 functies die (nog) niet beschikbaar zijn in Rentman 4G

We hebben veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd in Rentman 4G. Daarnaast hebben we keuzes gemaakt om functionaliteiten uit Rentman 3 anders vorm te geven of weg te laten. Dit betekent dat bekende functies uit Rentman 3 anders ingericht zijn, of kunnen ontbreken. Onderstaande lijst geeft een overzicht van functies die niet beschikbaar zijn in Rentman 4G.

Let erop dat sommige van deze functies niet zullen terugkomen in Rentman 4G.

Projecten

• Extra korting laag voor materiaalgroep *
  • Extra staffel laag voor materiaalgroep *
  • Importeer een .CSV bestand in een materiaalgroep
  • Margeprijs voor tijdelijk artikel
  • Magazijnoverzicht direct vanuit project
  • Zaak/locatie tijd
  • Sorteerbare tabel van taken/notities/bestanden
  • Loontoeslag
  • Verbinden van standaardinformatie aan projecttypes (dit is vervangen door project templates in Rentman 4G)
  • Overige opties voor het dupliceren van een project (uitgebreide opties zijn veelal niet nodig, die functie is overgenomen door project templates)
  • Agenda die functies en projecten combineert (deze agenda's zijn gescheiden om technische redenen)

Kalender

• Afspraken doorzoeken

Kalender synchronisatie

• Projectenstroom
  • Gepland personeel *

Beschikbaarheid / inhuur

• Projecten in optie uitsluiten/insluiten
  • Het laten zien van beschikbaarheid van verkoopitems gebaseerd op de huidige voorraad.
  • Verzamelfactuur voor meerdere projecten
  • Items toevoegen aan een bestaande inhuuropdracht.

Materialen

• Lijst van materialen die momenteel zijn verhuurd
  • Geschiedenis (niet mogelijk voor items wel voor exemplaren)
  • Serienummers exporteren
  • Inventarisoverzicht met boekwaarde en nieuwe prijs van items en serienummers

Contacten

• Contactpersonen exporteren

Urenregistratie

• Inklokscherm
  • Printoverzicht

App

• Scannen

Bonnen

• Limiteer een pakbon tot bepaalde materiaalgroepen
  • Eigen positie en lettertype grootte kiezen voor paginanummering

* Functie niet gepland voor Rentman 4G.