Een Rentman 4G omgeving aanmaken

Je hebt een Rentman 3 account en wilt testen in Rentman 4G

Aanmaken van Rentman 4G omgeving

Indien je in de Rentman 4G omgeving wilt testen ga je rechtsboven naar je account en selecteer je ‘maak Rentman 4G omgeving’. Het opzetten van de Rentman 4G omgeving zal in de nacht plaatsvinden. Zodra de omzetting voltooid is ontvang je een email. Dit is meestal de volgende dag.

Je kunt in Rentman 4G inloggen via accountnaam.rentman.nl/rm4g

Indien je een een nieuwe kopie van je Rentman 3 database wilt overzetten kun je bovenstaande stappen opnieuw nemen.

Aanmaken tweede database

Wij maken een kopie van je Rentman 3 database die we importeren naar Rentman 4G. Dit is een tweede database die losstaat van je Rentman 3 database.

Let op: De 4G database is niet gekoppeld met Rentman 3, er vindt geen synchronisatie plaats. Alle werkzaamheden die je in Rentman 4G uitvoert zullen dus geen invloed hebben op je Rentman 3 omgeving.

Geoptimaliseerd voor Google Chrome

Rentman is geoptimaliseerd voor gebruik in de Google Chrome browser. We raden aan om Rentman 4G in die browser te gebruiken. In de toekomst zullen we Rentman 4G ook optimaliseren voor Safari, Edge en Firefox.

Werken met Rentman 4G

Omdat in Rentman 4G veel nieuwe functies bevat en bepaalde dingen anders werken is het belangrijk goed te testen. Zo loop je niet tegen verrassingen aan wanneer je activeert. We hebben verschillende video's en artikelen waarin je informatie vindt over het werken met bekende en nieuwe functionaliteiten.

Video’s

Support Center

Veelgestelde vragen:

Is Rentman 4G stabiel genoeg om te gebruiken?

Zeker. We hebben Rentman 4G inmiddels uitvoerig getest en geoptimaliseerd. Al het dataverkeer is beveiligd en wordt geback-upt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dataverlies. Het kan zijn dat je ergens in Rentman 4G een bug tegenkomt. In dat geval kun je contact met ons opnemen. Stuur de probleemomschrijving (liefst met screenshot) naar support@rentman.eu, dan lossen we dit gauw op.

Waar vind ik meer informatie over het werken met Rentman 4G?

In ons Support Center vind je verschillende artikelen over het opzetten en werken met Rentman 4G. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je daar een aanvraag indienen voor specifieke kwesties en vragen.