Wijzig je factuur- en adresgegevens

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je factuur- en adresgegevens in Rentman kan wijzigen.

Adresgegevens of betalingsgegevens aanpassen
Configuratie > Betalingen:
De hier ingevulde gegevens worden gebruikt voor de facturatie van je licentie. Wanneer je adres- of betalingsgegevens veranderen pas je deze gegevens aan. De aangepaste gegevens worden direct bij je volgende factuur gebruikt.

Facturen downloaden
Configuratie > Betalingen:
Je vindt hier alle facturen die we vanuit Rentman naar je verstuurd hebben. Dubbelklik om een factuur te openen, vervolgens kun je de factuur downloaden.